domingo, 1 de mayo de 2011

LA MARINA AMB L’AMIC DE SEMPRE BONIC

CONTES DEL MAG HAMELÍN
Per Marina Aguilar (5 anys)
 
LA MARINA AMB L’AMIC DE SEMPRE BONIC 
Hi havia una vegada, allà a un bosc molt llunyà, vivia en una caseta un senyor que li podien dir de totes formes. Li podien dir mag Hamelín, perquè així sabia com es deia, perquè ell no ho sabia.
Però com que tenia màgia va saber el que havia de fer. Va pensar i va pensar, podia fer una cosa!

Va sortir de casa seva i es va adonar que hi havia una llum molt estranya, va pensar d’anar a veure que passava. Quan va arribar allà va trobar una ciutat. Va veure una nena que era molt guapa i que es deia Marina.

La Marina va veure al mag i el mag li va dir: "si vols venir amb mi, a casa meva, t’explicaré moltes històries". I així va ser, van anar els dos junts a casa del mag.

Al cap d’una estona el mag va començar a fer màgia. Els va convertir en peixos. Es van llençar a l’aigua tots dos, el mag i la Marina, i quan van caure a l’aigua ja que era tan profund, van veure fins i tot un tauró. El tauró estava a punt de menjar-se tots dos, es va adonar que el mag li va llençar la seva màgia i es va convertir en un peix bo.

Van tornar a ser una nena i un mag. La Marina va tornar a casa seva. El mag va tornar desprès a casa seva també.

I conte contat, ja s’ha acabat!

2 comentarios:

  1. Aquest conte s'ha publicat tal com la Marina ho ha contat, i ens ha dit que es el primer d'una serie d'aventures del Mag i la Marina.

    ResponderEliminar
  2. Sempre m'han agradat els contes, els nens s'ho passan molt bé.
    Una abraçada.
    Mª Carmen González

    ResponderEliminar