miércoles, 28 de octubre de 2009

LA CASTANYADA

Foto: Toni Aguilar


"Per Tot Sants, capes i mocadors grans".


Us proposem una divertida activitat en familia, divendres a la tarda us posseu el davantal i... a fer panellets.


RECEPTA DELS PANELLETS

Per obtenir-ne un kilo aproximadament.

Per fer la pasta base:
- 1/2 kg. d'ametlles ratllades
- 1/2 Kg. de sucre
- 1 patata o moniato de 200g (bullits)
- 1 rovell d'ou

Es barregen tots aquest ingredients i tindrem la pasta base.

Amb 150g de pinyons: Es fan boletes, es passen per clara d'ou batuda i s'hi enganxen els pinyons. Amb un pinzell es pinten amb rovell d'ou per donar un color daurat.

Es poden fer amb diversos gustos i formes. Afegint-hi:
- coco ratllat
- cacau en pols
- cafè en pols
- ratlladura de pela de llimona, etc.

Es couen al forn al màxim uns 5/10 minuts.




I BON PROFIT!




1 comentario:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar